PERSONALE

SINE BAUMANN JENSEN

INDEHAVER

 

Med mine 28 år i frisørbranchen synes jeg stadig det er fascinerende, at udforske frisørfagets mange muligheder. Både som chef for mit personale, ved at skabe en hyggelig behagelig stemning i salonen, og som frisør hvor det er vigtigt for mig at skabe et tillidsforhold til mine kunder, så kunden slapper af og derfor giver mig frie hænder til at skabe det rigtige look. For os i Art of Hair Intercoiffure handler det om at indkredse, forstå og respektere kundens behov i en atmosfære af kreativitet og kvalitet. Kurser, Shows, modelarbejde og ikke mindst min optagelse i Intercoiffure januar 2016 og det netværk med nogen af landets allerbedste frisører gør, at jeg hver dag vågner op til et job jeg på ingen måde ville være foruden.

 

BESTIL TID ONLINE

JOHNNY JUHL NIELSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært i 2011 i Art Of Hair Svendborg. Efter 2.5 år hos Trend Of Hair i Odense er jeg atter tilbage i salonen. Det kreative miljø og salonens måde at imøde komme kundernes behov og ønsker, er klart den måde jeg foretrækker at tilbyde mine kunder. Jeg elsker at fordybe mig i mit arbejde og går meget op i de små detaljer man kan opnå i en frisure. At salonen hele tiden er i udvikling er klart et af årsagerne til at jeg ønskede at vende tilbage til Art Of Hair. Jeg ved det kræver meget at være en dygtig frisør, og at vi hele tiden være opdateret med hvor moden bevæger sig hen.  Derfor har jeg også - nu 2 år i træk -  deltaget i Wellas TREND VISION konkurrence, for at udvikle mig og stille krav til mig selv.

 

BESTIL TID ONLINE

ANITHA SKOV

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært i Art of Hair Intercoiffure i 2015, hvor jeg bestod min svendeprøve med SØLVMEDALJE . Jeg valgte efter min svendeprøve at søge nye udfordringer, og er nu 3 år efter, igen tilbage i salonen hvor det hele startede.

Jeg lægger stor vægt på det faglige aspekt i frisørfaget, og bestræber mig hele tiden på at have fingeren på pulsen, bla ved efteruddannelse, kurser og konkurrencer. I 2014 blev jeg den danske vinder af American Crew All Star Challenge, og deltog i den globale konkurrence i Lissabon. I 2017  blev jeg kåret til ÅRETS FRISØR i Danmark.

Det høje faglige niveau og den konstante udvikling som Art of Hair Intercoiffure tilbyder, er årsagen til jeg netop er vendt tilbage.

Jeg vil gøre alt for, at du får den bedste “frisøroplevelse” når du besøger mig i Art of Hair Intercoiffure.

 

 

 

BESTIL TID ONLINE

STINE SMEDEGÅRD ANDERSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg var halvvejs i min uddannelse som frisør, da jeg fik muligheden for at forsætte min læretid i Art of Hair Svendborg. Som elev i Art of Hair Intercoiffure havde jeg muligheden for hele tiden at blive udfordret og udvikle mig til at blive en dygtig frisør. Jeg bestod med ROS min svendeprøve april 2017 og har været så heldig at få lov at forsætte som assistent i salonen. Udover jeg hele tiden dygtiggøre mig på diverse kurser er jeg også med i YOUNG Intercoiffure som er for unge under 30 år der er ansat i en Intercoiffure salon. Jeg mødes med de andre medlemmer ca 8 gange om året, hvor vi hele tiden bliver inspireret med det nyeste indenfor frisørverdenen.Jeg brænder for faget og for at gøre mennesker til den bedste udgave af sig selv.

 

BESTIL TID ONLINE

IBEN LINDEGAARD NIELSEN

FRISØRELEV

 

Ligeså længe jeg kan huske, har jeg haft en drøm om at blive frisør. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Jeg afsluttede mit grundforløb maj 2015 og kan nu se frem til 4 år som elev i Art of Hair Svendborg. Jeg er en glad smilende og imødekommende person, der elsker en hverdag med en masse aktiviteter. Jeg har fået nogle dygtige og kompetente kollegaer og er derfor ikke et sekund i tvivl om, at jeg med deres færdigheder og erfaring kun kan blive en dygtig og kreativ frisør. Derudover er jeg også med  i YOUNG Intercoiffure som er for unge under 30 år der er ansat i en Intercoiffure salon.

 

BESTIL TID ONLINE

NIKITA TRØJBORG BÜCHERT

FRISØRELEV

 

Jeg startede som elev i Art of Hair Intercoiffure sommeren 2016. Det har altid være min store drøm at blive frisør, da jeg er kreativ og elsker at have med mennesker at gøre. Jeg valgte at tage en butikudannelse i H&M inden min frisørudannelse, for at få erfaringen i kundepleje og mere moden og klar til min drømmeuddannelse. Glade kunder er det vigtigste for mig og jeg vil gøre alt for at kunderne altid forlader salonen tilfredse. Jeg er udadvendt, altid et smil på læberne og glæder mig til at give dig en god frisøroplevelse.

 

BESTIL TID ONLINE

KATRINE MYRUP BERTELSEN

FRISØRELEV

 

Jeg startede i lære i Art of Hair Intercoiffure i 2017, efter jeg havde afsluttet mit grundforløb på frisørskolen. Min store drøm har altid været at blive frisør, og det er nu en drøm der går i opfyldelse. Jeg brænder for at blive en god håndværker med høj kvalitet og fokus på den enkelte kunde. Jeg har stort engagement og højt ambitionsniveau for faget. Jeg er en glad og udadvendt pige, som elsker at have med mennesker at gøre. Jeg glæder mig til min rejse gennem frisørfaget kreative verden, samt at blive en dygtig frisør og give dig en god frisøroplevelse.

 

BESTIL TID ONLINE