PERSONALE

SINE BAUMANN JENSEN

INDEHAVER

 

Med mine 28 år i frisørbranchen synes jeg stadig det er fascinerende, at udforske frisørfagets mange muligheder. Både som chef for mit personale, ved at skabe en hyggelig behagelig stemning i salonen, og som frisør hvor det er vigtigt for mig at skabe et tillidsforhold til mine kunder, så kunden slapper af og derfor giver mig frie hænder til at skabe det rigtige look. For os i Art of Hair Intercoiffure handler det om at indkredse, forstå og respektere kundens behov i en atmosfære af kreativitet og kvalitet. Kurser, Shows, modelarbejde og ikke mindst min optagelse i Intercoiffure januar 2016 og det netværk med nogen af landets allerbedste frisører gør, at jeg hver dag vågner op til et job jeg på ingen måde ville være foruden.

 

BESTIL TID ONLINE

JOHNNY JUHL NIELSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært i 2011 i Art Of Hair Svendborg. Efter 2.5 år hos Trend Of Hair i Odense er jeg atter tilbage i salonen. Det kreative miljø og salonens måde at imøde komme kundernes behov og ønsker, er klart den måde jeg foretrækker at tilbyde mine kunder. Jeg elsker at fordybe mig i mit arbejde og går meget op i de små detaljer man kan opnå i en frisure. At salonen hele tiden er i udvikling er klart et af årsagerne til at jeg ønskede at vende tilbage til Art Of Hair. Jeg ved det kræver meget at være en dygtig frisør, og at vi hele tiden være opdateret med hvor moden bevæger sig hen.  Derfor har jeg også - nu 2 år i træk -  deltaget i Wellas TREND VISION konkurrence, for at udvikle mig og stille krav til mig selv.

 

BESTIL TID ONLINE

GILL EDELVEIG

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært ved Johnny Sten 2001, hvor jeg forsatte efter min læretid. 2012 lejede Andreas Holm salonen og der har jeg været ansat indtil jeg d.17 august 2015 startede i Art of Hair Svendborg. Jeg ønsker at blive ved at opretholde et højt fagligt niveau, både for mine kunder og mig selv. Løbende efteruddannelse ca to gange om året ved Vidal Sasoon i London og alle andre interessante kurser der byder sig, er med til jeg stadig finder frisørfaget spændende. Jeg elsker form og farve, som jeg får lov at være kreativ med når jeg designer og tegner smykker til guldsmed Mads Heindorf i København. I min fritid underviser jeg i yoga, en uddannelse jeg tog i 1984 inspireret af iyengaryogaen. Jeg elsker mit job, lever i nuet, er nytænkende og nysgerrig på fremtiden hvad angår hår.

 

BESTIL TID ONLINE

 

JOHNNY STEN

FREELANCE-FRISØR

 

Efter mange års erfaring som instruktør og teknisk konsulent i ind og udland, indehaver af Johnny Sten Intercoiffure, frisør for tv2 Fyn, Rottefælderevyen, for kendte skuespillere, musikere samt ved royale begivenheder, arbejder jeg nu freelance og er derfor at finde i Art of Hair Intercoiffure hver fredag eller efter aftale. Jeg har fulgt Vidal Sassoon i London igennem 32 år og udviklet mig gennem deres kurser i teknik og trendforskning med udgangspunkt i Bauhauskonceptet. I det daglige arbejde er udgangspunktet: Kundens ønske, klædelighed samt form, fundament for frisuren

 

BESTIL TID ONLINE

SABRINA OPSTRUP JØRGENSEN

FRISØRASSISTENT

 

Sabrina har tidligere være ansat i Art of Hair Intercoiffure, men valgte i maj 2016 at flytte tilbage til København. Da både vi og mange af hendes kunder savner hende, kommer hun 1 gang om måneden og arbejder i salonen. Sabrina har netop vundet en flot 2. plads i den danske TREND VISION 2017........ Du kan finde dagene hun er i salonen i vores online booking.

 

BESTIL TID ONLINE

STINE SMEDEGÅRD ANDERSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg var halvvejs i min uddannelse som frisør, da jeg fik muligheden for at forsætte min læretid i Art of Hair Svendborg. Som elev i Art of Hair Intercoiffure havde jeg muligheden for hele tiden at blive udfordret og udvikle mig til at blive en dygtig frisør. Jeg bestod med ROS min svendeprøve april 2017 og har været så heldig at få lov at forsætte som assistent i salonen. Udover jeg hele tiden dygtiggøre mig på diverse kurser er jeg også med i YOUNG Intercoiffure som er for unge under 30 år der er ansat i en Intercoiffure salon. Jeg mødes med de andre medlemmer ca 8 gange om året, hvor vi hele tiden bliver inspireret med det nyeste indenfor frisørverdenen.Jeg brænder for faget og for at gøre mennesker til den bedste udgave af sig selv.

 

BESTIL TID ONLINE

IBEN LINDEGAARD NIELSEN

FRISØRELEV

 

Ligeså længe jeg kan huske, har jeg haft en drøm om at blive frisør. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Jeg afsluttede mit grundforløb maj 2015 og kan nu se frem til 4 år som elev i Art of Hair Svendborg. Jeg er en glad smilende og imødekommende person, der elsker en hverdag med en masse aktiviteter. Jeg har fået nogle dygtige og kompetente kollegaer og er derfor ikke et sekund i tvivl om, at jeg med deres færdigheder og erfaring kun kan blive en dygtig og kreativ frisør. Derudover er jeg også med  i YOUNG Intercoiffure som er for unge under 30 år der er ansat i en Intercoiffure salon.

 

BESTIL TID ONLINE

NIKITA TRØJBORG BÜCHERT

FRISØRELEV

 

Jeg startede som elev i Art of Hair Intercoiffure sommeren 2016. Det har altid være min store drøm at blive frisør, da jeg er kreativ og elsker at have med mennesker at gøre. Jeg valgte at tage en butikudannelse i H&M inden min frisørudannelse, for at få erfaringen i kundepleje og mere moden og klar til min drømmeuddannelse. Glade kunder er det vigtigste for mig og jeg vil gøre alt for at kunderne altid forlader salonen tilfredse. Jeg er udadvendt, altid et smil på læberne og glæder mig til at give dig en god frisøroplevelse.

 

BESTIL TID ONLINE