PERSONALE

SINE BAUMANN JENSEN

INDEHAVER

 

Med over 30 års erfaring i frisørbranchen synes jeg stadig det er fascinerende, at udforske frisørfagets mange muligheder. Både som chef for mit personale, ved at skabe en hyggelig behagelig stemning i salonen, og som frisør hvor det er vigtigt for mig at skabe et tillidsforhold til mine kunder, så kunden slapper af og derfor giver mig frie hænder til at skabe det rigtige look. For os i Art of Hair Intercoiffure handler det om at indkredse, forstå og respektere kundens behov i en atmosfære af kreativitet og kvalitet. Kurser, Shows, modelarbejde og ikke mindst min optagelse i Intercoiffure januar 2016 og det netværk med nogen af landets allerbedste frisører gør, at jeg hver dag vågner op til et job jeg på ingen måde ville være foruden.

 

BESTIL TID ONLINE

IBEN LINDEGAARD NIELSEN

FRISØRASSISTENT

 

Det har altid været min store drøm at blive frisør, og den drøm gik i opfyldelse da jeg i 2015 fik læreplads i Art of Hair Intercoiffure. November 2018 bestod jeg min svendeprøve med ROS. Jeg har siden fortsat i salonen, hvor jeg hele tiden udvikler mig ved at deltage i kurser og seminarer. Udover det har jeg uddannet mig i Hairtalk extensions. Jeg elsker min hverdag hvor jeg hele tiden er omgivet af dygtige og kompetente kollegaer, og jeg sætter stor pris på alle jer kunder, der hver dag sætter jer i stolen hos mig.

 

BESTIL TID ONLINE

NIKITA TRØJBORG BÜCHERT

FRISØRASSISTENT

 

Jeg startede som elev i Art of Hair Intercoiffure sommeren 2016. Det har altid være min store drøm at blive frisør, da jeg er kreativ og elsker at have med mennesker at gøre. Jeg valgte at tage en butikudannelse i H&M inden min frisørudannelse, for at få erfaringen i kundepleje og mere moden og klar til min drømmeuddannelse. I 2019 blev jeg udlært og bestod med bronze og er også udlært i Hairtalk extensions. Glade kunder er det vigtigste for mig og jeg vil gøre alt for at kunderne altid forlader salonen tilfredse. Jeg er udadvendt, altid et smil på læberne og glæder mig til at give dig en god frisøroplevelse.

 

BESTIL TID ONLINE

MICHELE LUND RASMUSSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært 2015 og min store drøm har altid været at blive frisør.

De sidste 5 år har jeg arbejdet meget selvstændigt hvilket har udviklet mig rigtig meget indenfor mit fag.

 

Det er vigtigt for min at mine kunder føler de er 100% i fokus, når de sidder i stolen ved mig. Jeg elsker at fordybe mig i forskellige farveteknikker og udvikler mig hele tiden ved at deltage i kurser  - både i ind og udland.

 

Med andre ord jeg brænder for mit fag hvilket kommer til udtryk ved kundens oplevelse i salonen.

 

Jeg er smilende, rådgivende og målrettet og vil gøre alt for, at du går fra salonen med et stort smil og tilfredshed.

Jeg glæder mig til at se dig i salonen.

 

BESTIL TID ONLINE

ANITHA SKOV

FRISØRASSISTENT

 

Jeg stod i lære i Art of hair og bestod min svendeprøve i 2015 med sølvmedalje  - blev kåret til årets frisør 2017, og har derudover deltaget og vundet andre konkurrencer, bl.a. indenfor herrehår og kreativitet.

 

Siden jeg blev udlært har jeg interesseret mig for flere aspekter inden for frisørfaget, og har bl.a. undervist frisørelever på frisørskolen.

 

Jeg elsker at være kreativ og give en  personlige rådgivning til mine kunder, og deltager i kurser så jeg hele tiden kan holde mig opdateret, og dygtiggøre mig.

Lige nu er jeg på barsel og nyder min dejlige søn Hugo og er tilbage i salonen efteråret 2021

 

 

 

BESTIL TID ONLINE

SILLE HASSEERIIS HANSEN

FRISØRASSISTENT

 

Jeg er udlært i 2021, og kom til Art of Hair Intercoiffure kort tid efter. Jeg elsker mit arbejde, så du vil altid møde mig i godt humør i salonen. Hos Art of Hair Intercoiffure har jeg plads og mulighed for hele tiden at udvikle mig som frisør - hvilket er højt prioriteret hos mig.

 

Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig tilpas i stolen, og forlader salonen med et smil og lækkert hår. Jeg elsker at arbejde i et fag fyldt med kreativitet og udvikling. Jeg er glad for, at jeg hos Art of Hair Intercoiffure kan have fokus på, at opnå det bedste resultat for kunderne.

 

 

 

BESTIL TID ONLINE

VICTOR THEILL MEYER

FRISØRELEV

 

August 2018 startede jeg på Frisørskolen, og havde på det tidspunkt allerede fået læreplads i Art of Hair Intercoiffure, hvor jeg startede januar 2019. Jeg har altid syntes at frisørfaget er et spændende fag, og det fylder mere og mere i mig, for hver dag der går. Jeg er også med i YOUNG Intercoiffure. Det at skabe personlighed ud fra en frisure, fascinerer mig utrolig meget. Jeg vil hver dag bestræbe mig på, at vores kunder skal have den bedste oplevelse når de besøger salonen. For tilfredse kunder gør hverdagen lidt nemmere.

 

 

 

BESTIL TID ONLINE

MARIA CLAUSEN

FRISØRELEV

 

Januar 2020 startede jeg på Frisørskolen i Odense, og august 2020 fik jeg læreplads i Art of Hair Intercoiffure. Min drøm gik i opfyldelse, da jeg fik mulighed for at blive uddannet frisør. Min store passion er at servicere og fordybe mig i mit arbejde, så kunderne altid føler sig godt behandlet. Jeg er altid seriøs med mit arbejde, og på den måde sikre mig, at mine kunder forlader salonen med tilfredshed. Jeg glæder mig til at møde jer alle, og til en hverdag med en masse søde kollegaer der giver mig en masse inspiration.

 

 

 

BESTIL TID ONLINE

NØNNE VESTERGAARD SØRENSEN

FRISØRELEV

 

1 august 2020 startede jeg på Frisørskolen, hvor jeg allerede havde læreplads i Art of Hair Intercoiffure . Min store drøm har altid været at blive frisør, da jeg synes det er et utroligt spændende fag, med masser af udfordringer og hvor dagene aldrig er ens. Jeg har altid vidst jeg skulle finde et job hvor jeg kunne være kreativ med mine hænder, og her passer frisørfaget perfekt. Jeg brænder for at blive en dygtig frisør med høj kvalitet, og vil elske at sende kunderne ud af døren med et smil på læben, efter et flot resultat. Jeg er en glad og smilende pige, og glæder mig til at møde alle jer kunder, så jeg kan være med til at gøre jeres frisørbesøg perfekt.

 

 

 

BESTIL TID ONLINE